Borban párolt fogasfilé tejszínes-mustáros mártással
100 gr vajat felolvasztunk serpenyőben és a halfiléket 2-2 percig hirtelen megsütjük benne, majd tűzálló tálba tesszük. Megsózzuk, meglocsoljuk citromlével, megszórjuk újhagyma karikákkal és aláöntünk 0,5-1 dl Enikő küvét, majd az egészet lefóliázva 175°C-os sütőben 15 percig pároljuk.
Amikor kész a hal, a boros levet alóla hozzáöntjük a vajhoz, összeforraljuk, tejszínnel, mustárral ízesített mártást készítünk.
Mindenkinek nagyon ajánlom ezt a fogást, ugyanis gyorsan és egyszerűen elkészíthető, és nagyon finom.
3 megjegyzés:
Lehet, hogy könnyű elkészíteni, de az egyik hozzávaló azért nem mindenkinek pihen ott a hűtőjében ;-)
Igen, én sem kaptam sehol újhagymát...
Igen ez az étel KIZÁRÓLAG Enikő küvével készíthető, ami csak nálam kapható. A hagymakérdést is megoldjuk valahogy...
:)
Megjegyzés küldése